perjantai 15. toukokuuta 2015

8.5 Heräsin kuudelta ja lähdin töihin. Tissä oli normaali päivä, jaoimme pysäköinti passeja siisään tuleville ihmisille ja keräsimme pois ulos lähteviltä. Kävin kierroksella alueella ennen lounasta ja lounaan jälkeen. Iltapäivällä kun pääsin töistä pyörin kaupungilla jonkun aikaa ja tulin asunnolle.

9.5 Käytiin päivällä kaupungilla syömässä ja illalla paikallisessa baarissa katsomassa jalkapalloa. Muuten ei oikein tehty mitään.

10.5 Kävin syömässä kaupungilla päivällä ja loppu päivänä ei oikein tehty mitään muuta. Kaupungilla käydessäni ostin myös uudet kuulokkeet, koska vanhat olivat rikki.

11.5 Nukuin aika myöhään ja en tehnyt aamulla mitään muuta kuin otin pitkän suihkun ennen kuin lähdin töihin. Töissä oli todella hiljainen päivä ja otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön jo ennen puoli viittä. Hiljaisten tuntien lokiin ei merkata nimiä vaan pelkästään mihin menee ja rekisteri numero. Kävin molemmilla lukitus kierroksilla. Illalla kun tulin kotiin kävin suoraan nukkumaan.

12.5 Tappelin koko aamun eri sähköpostin kannassa ja näppäimistökään ei oikein toimi. Toissä oli aika normi päivä jaoimme pysäköinti passeja, yritimme selittää kauneus salonkiin meneville naisille miksi he eivät voi parkkeerata mihin sattuu ja otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön noin viiden aikaa. Illalla en käynyt myöhemmällä kierroksella, koska jalkani oli hieman kipeä.

13.5 Tappelin taas erilaisten sähköpostien kanssa aamulla ja lähdin töihin 14.37 bussilla. Töissä oli suhteellisen hiljainen päivä ja lähinnä keräsin pysäköinti passeja takaisin, koska niitä oli jaettu aika paljon. Illalla kävin molemmilla kierroksilla.

14.5 Kävin aamupäivällä kaupungilla shoppailemassa ennen töitä. Kävin heittämässä tavarat työpaikalle ja lähdimme Tuuren kanssa almondin tapaamiseen. Tapaamisessa meni aika kauan, koska siellä oli paljon jonoa. Töissä oli aika perus päivä jaoimme pysäköinti passeja ja puhuimme paskaa. Otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin noin viideltä. Kävin ekalla kierroksella ja minut päästettiin vikälle kierrokselle yksin, että muut työntekijät voivat kuunnella peliä radiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti