lauantai 2. toukokuuta 2015

27.4 Heräsin joskus puolen päivän aikoihin ja huomasin Tuuren olevan asunnolla, koska se oli kipeä. söin aamupalan ja kävin pesulla ja lähdin töihin. Kävin matkalla kaupassa ja söin. Töissä kyselivät että onko tuure kunnossa ja tolleen. Noin 25 yli neljä menin ulos seisomaan ja jakamaan passeja sisään tuleville autoille. Passeja jaetaan, jotta pystytään valvomaan kuinka paljon missäkin on ihmisiä ja lähinnä autoja milloinkin. noin viiden aikaan vaihdoimme hiljaisten tuntien lokiin ja lopetimme passien jakamisen. En mennyt ensimmäiselle sulkukierrokselle mukaan vaan menin vasta yhdenksän kierrokselle.

28.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, lähdin töihin ja hain ruokaa. Kun tulin työpaikalle Tuure ei ollut siellä, koska hänet oli päästetty töistä pois aikaisemmin. Aloin jakamaan passeja taas sisään tuleville autoille ja keräämään niitä pois lähtiöiltä. Noin viiden aikaan lopetimme passien jakamisen ja otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin. En taaskaan käynyt aiemmalla kierroksella vaan kävin vain yhdeksän kierroksella.

29.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, lähdin töihin ja hain ruokaa. Tuure ei ollut ollut taaskaan töissä vaan oli saanut vapaapäivän vietettäväksi perheensä kanssa. Jaoin alkuun taas passeja ja vaihdoimme hiljaisten tuntien lokiin, kävin tällä kertaa seitsemän sulkukierroksella, mutta en myöhemmällä kierroksella.

30.4 Heräsin ennen 12, söin ja niin edespäin. menin hieman aikasemmalla bussilla, koska halusin käydä subwayssä syömässä. Menin työpaikalle ja sieltä Tuuren kanssa Almondiin tapaamiseen. Tapaamisessa meiltä kysyttiin onko kaikki ok ja me sanottiin, että kaikki on ok ja sen jälkeen menin töihin ja Tuure johonkin. Saavuin takaisin työpaikalle noin puoli viisi ja siellä otettiin melkein heti käyttöön hiljaisten tuntien loki. Menin tällä kertaa seitsemän sulkukierrokselle, mutta en myöhemmälle.

1.5 Heräsin ja tein aamutoimeni ja menin töihin töissä jaoin passeja ja silleen menin tänään ekalle kierrokselle, mutta en toiselle ja tulin kotiin. Kotiin päin tullessa kävelin hieman erireittiä kuin yleensä ja näin jännän kaupan jossa voisin joskus käydä kun se on auki.

3 kommenttia:

  1. Moi Teemu, aika lyhyesti edelleen kerrot töistäsi. Olisi kiva kuulla laajemminkin.
    -Ilona

    VastaaPoista

  2. Laitatko Teemu lisää juttuja töistä sekä tärkeää asiaa eli otatko yhteyttä pikaisesti vaikka Wilmalla opo Marikaan sekä katsot sähköpostistasi antamani palautteen pelsusta.Alkaa olla todella kiire.Pertti

    VastaaPoista
  3. Terve
    Se lähettäsi pelsu ei aukea joten koitappa uudelleen.Anna sekä opo kaipaili yhteydenottoa. Laita vaikka Wilmaan viesti..
    Pertti

    VastaaPoista