maanantai 27. huhtikuuta 2015

21.4 Heräilin joskus 10 aikaan söin, kävin suihkussa. Lähdin 13.50 bussilla kaupunkiin ja kävin siellä syömässä ja pyörin siellä kaupoissa yms. Menin töihin 15.15 ja puhuin vähän aikaa tuuren kanssa. Alkuun työ oli normaalia ja jaoimme muutamia passeja, mutta pääasissa vastaan otimme niitä pois päin lähtiöiltä. Koska koulu oli alkanut alkanut niin autoja ja liikennettä edestakaisin oli enemmän, siitä ja siitä että englannissa ei osata ajaa, oli portilla paikoittain hieman ruuhkaa. Noin viiden aikoihin otettiin käyttöön hiljaisten tuntien loki ja passien jakaminen lopetettiin. illalla oli todella hiljaista ja tylsää, koska 5-7 käytännössä vain sesittiin tekemättä mitään. Tämän jälkeen menin seitsemältä toisen työntekijän kanssa kävelylle jolla tarkistimme kaikki ovet ja senjälkeen istuimme pari tuntia ja menin yhdeksältä uudelle kävelylle toisen työntekijän kanssa. Loppuajan taas vain istuimme ja kymmeneltä avasimme telvision. Kun pääsin 10.30 töistä kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

22.4 Heräilin joskus kymmenen jälkeen kävin suihkussa ja söin. Lähdin 13.50 bussilla taas keskustaan ja söin siellä sekä kävin rannalla istumassa penkillä ja juomassa limsaa. Menin töihin noin 15.20, puhuin Tuuren kanssa vähän aikaa ja sen jälkeen aloin taas jakamaan passeja ja kirjaamaan autoja sisään ja ulos. Tänä päivänä ruuhkaa oli vähän vähemmän ja aloitimme hiljaisten tuntien lokin käytön jo kaksikymmentä vaille viisi. Tässä vaiheessa seisoskelimme taas ja puhuimme, kunnessa lähdimme seitsemän kävelylle ja suljimme toimistojen ovet. Sitten istuimme taas yhdeksään kävimme kävelyllä ja istuimme. Illalla paikalle tuli ambulanssi yhteen asunnoista. Pääsin töistä 10.30, kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

23.4 Heräsin aamulla söin, kävin suihkussa. Puolen päivänjälkeen kävin lähikaupassa ostamassa kolmiolevän ja söin sen. lähdin 14.37 bussilla töihin ja saavuin työpaikalle noin vartin yli kolme. Puhuin Tuuren kanssa hetken ja sen jälkeen jaoin taas passeja ja kirsin ihmisiä sisään ja ulos. Otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön viiden aikoihin ja sen jälkeen seisoskelimme, kunnes menimme seitsemän kävelylle ja sen jälkeen seisoskelimme ja sen jälkeen menimme yhdeksän kävelylle. Yhdeksän kävelyllä se toinen työntekijä kaatui ja luulin että se oli saanut sydärin kun se makasi maassa ja piteli rintaa, mutta olikin vain kaatunut lammpunsa päälle, teimme kierroksen loppuun ja sen jälkeen istuimme, avasimme telkkarin kymmeneltä ja pääsin kotiin 10.30 kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

24.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, hain leipää lähikaupasta ja lähdin töihin. Saavuin töihin noin kymmentä yli kolme ja puhuin tuuren kanssa. Aloin jakamaan passeja ja kirjaamaan ihmisiä sisään ja ulos. Otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin noin viiden aikoihin ja menin seitsemän kävelylle, kävelyn yhteydessä jaoimme jotain kirjeitä asukkaille. En mennyt illemmalle kävelylle ja tiläsimme ruokaa puoli yhdeksältä, otin pepperoni pitsan. Pääsin töistä ja menin bussi pysäkille ja tulin kotiin.

25.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa. Lähdin noin puolen päivän aikaan kävellen keskustaan, koska halusin tietää kuinka kaukana keskusta on, kävelyyn meni suunnilleen tunti kun kävin matkalla subissa. Kaupungillä pyörin ympyrää ja tolleen ja käväsin kasinolla pelikoneella, sen jälkeen tulin Tuuren kanssa yhtämatkaa kotiin.

26.4 Heräsin, söin ja kävin suihkussa. Lähdettiin Tuuren kanssa kaupunkiin ja käytiin syömässä ja pyörittiin kaupoissa ja tultiin kotiin jossa syötiin.

1 kommentti:

  1. Aika napakka on tämä sinun kirjoitustyylisi. Kaipaisin ehkä vähän kuvailuja töistä. Mitä ne passit ovat? Kulkulupia? Mitä kävelyllä tehdään? Ehkäpä kyseessä on siis vartiointikierros? -Ilona

    VastaaPoista