maanantai 6. huhtikuuta 2015

06.04.2015

3.4 Oli pitkäperjantai ja meillä oli lomaa töistä. Nukuimme aamulla noin puoli yhteentoista, söimme aamiaista ja menimme keskustaan. keskustassa kävelimme ympäriinsä, ostin sateenvarjon siltä varalta, että joku aamu kun mennään töihin sataa vettä. Kävimme myös syömässä. Kotiin päästyämme löhösimme ja söimme.

4.4 Oli lauantai ja nukuimme taas pitkään. Kävimme päivällä kävelemässä läheisessä puistossa ja kaupassa. Illalla söimme ja löhösimme.

5.4 Oli sunnuntai ja nukuimme taas pitkään. Lähdimme päivällä kävelemään asunnolta toiseen suuntaan, kuin edellisenä päivänä. Asunnolta toiseen suuntaan kävellessä oli ensin hautausmaa ja vähän sen jälkeen pari kauppaa ja kahvilaa/baaria.

6.4 Heräsin noin yhdeksältä. lähdimme käymään taas keskustassa. Keskustasta kävelimme rantaan ja siellä kävelimme rantaa pitkin. Keskustassa ja rannalla oli paljon ihmisiä. Rannalta kiersimme toista reittiä takaisin keskustaan. Kävimme reissulla myös katsomassa muutaman ostoskeskuksen keskustassa ja kävimme KFC:ssä syömässä.

1 kommentti:

  1. No niin, nyt on kävelty suuntaan ja toiseen. Toivottavasti alkaneella viikolla jo taas tapahtuukin :) -Ilona

    VastaaPoista