lauantai 18. huhtikuuta 2015

17.04.2015

14.4 Heräsin taas kuudelta ja lähdin töihin. Töissä oli normaali päivä ja se kului suht. nopeasti töitä tehdessä ja työkavereidenkanssa puhuessa. Päivällä oli sopivan lämmin ja olin koko ajan ulkona t-paidassa ja paloinkin auringossa vähän vaikka oli aurinko rasvaa, koska seisomme koko päivän ulkona. Työpäivän lopussa puhuin vähän aikaa tuuren kanssa kun hän tuli töihin. Työpäivän jälkeen kävin kaupassa ostamassa kolmioleivän, koska olin nälkäinen.

15.5 Heräsin taas noin kuudelta ja lähdin töihin. Töissä oli ihan perus päivä, en käynyt ollenkaan kierroksella, mutta muuten päivä sujui hyvin ja tein normaali töitä eli jaoin pysäköinti passeja ja kirjasin autoja sisään ja ulos parkkipaikoille. Työpäivän jälkeen tulin kaupan kautta kotiin, söin ja menin nukkumaan.

16.4 Heräsin taas kuudelta ja olin melkein myöhässä bussista ja en ehtinyt syödä aamupalaa, joten ostin aamiaista mäkkäristä ja söin työmatkalla. Töissä jaoin taas pysäköinti passeja ja kirjasin sisään ja ulos meneviä autoja. Iltapäivällä kävin ruuan jälkeen kierroksella ja jatkoin normaali töitä. Työpäivän jälkeen lähdin Tuuren kanssa Almondiin tapaamiseen, jossa meiltä kysellään miten onsujunut ja onko kaikki hyvin ja muuta sellaista. Tämän jälkeen tulin kotiin, söin melkein heti ja palautin yhden korvaavan tehtävän ja kävin nukkumaan.

17.4 Heräsin aamulla kuudelta ja lähdin bussi asemalle, olin menossa 7.05 bussilla, eli yhden bussin myöhemmällä kuin yleensä. Saavuin asemalle noin 6.55 odottamaan bussia mutta bussi ei ikinä tullut ja jouduin soittamaan töihin, että tulen myöhässä. Seuraava bussi tuli vasta 7.35 eli viisi minuuttia myöhemmin kuin minun olisi pitänyt olla jo töissä. Pomoa ei haitannut yhtään, että olin noin puolituntia myöhässä. Työpäivä sujui muuten ihan normaalisti, asiakkaita oli tosin hieman enemmän kuin normaalisti, eli ei tullut paljoa turhaa seisoskelua. Työpäivän jälkeen tulin kaupan kautta kotiin.

1 kommentti:

  1. Moi Teemu. Bussiliikenne taitaa todellakin olla arvaamatonta siellä. Soitto työpaikalle oli kyllä fiksusti tehty. -Ilona

    VastaaPoista