maanantai 13. huhtikuuta 2015

13.04.2015

10.4 Heräsimme kuudelta ja lähdimme bussilla töihin. Töissä oli ihan mukava päivä ja aika kului suht. nopeesti. Töissä minä tein ensimmäisen kierroksen ja Tuure kävi ekana ekana syömässä tämän jälkeen minä kävin syömässä ja Tuure kävi iltapäivällä toisella kierroksella. Kun pääsimme töistä tulimme kotiin. Kotona emme oikeastaan tehneet mitään.

11.4 Heräsin noin 8 ja kävin suihkussa kun odotin tuuren heräävän ja menimme Tuuren kanssa kymmeneltä aamiaiselle jonka jälkeen olimme vähänaikaa huoneessamme, sen jälkeen lähdimme kaupungille jossa kävimme syömässä. Illalla kävimme paikallisessa pubissa.

12.4 Heräsin noin 9 ja kävin suihkussa ym. kun tuure vielä nukkui, odotin suunnilleen kymmeneen, että Tuure herää ja menin sen jälkeen aamupalalle. Tuure tuli vähän minun jälkeen aamiaiselle. Tämän jälkeen olimme jonkun aikaa meidän huoneessa. Tuure halusi lähteä jossain vaiheessa lenkille joten kävimme koskus kahden jälkeen lenkillä ja se oli perseestä, tämän jälkeen olimme taas huoneessamme jonkun aikaa, kävimme syömässä ja jonkun ajan päästä menimme nukkumaan.

13.4 Heräsin kuudelta ja lähdin töihin. Tänään oli eka päivä kun olimme Tuuren kanssa eri vuorroissa. Työpäivä oli normaali muuten, mutta en käynyt kierroksella. Työpäivän jälkeen tulin suoraan kotiin ja ja söin ja kävin nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Moi Teemu. Edelleen haluaisin kuulla töistäsi lisää. Mitä teet kun et käy kierroksella? Minkälaisia asioita kierroksella tarkkaillaan kun siellä käydään? Hoidatko kulkulupia / ajolupia / avainhallintaa tms? -Ilona

    VastaaPoista