tiistai 21. huhtikuuta 2015

20.04.2015

18.4 Heräsin aamulla noin 9, kävin suihkussa söin aamupalan ja pyörin huoneessa pari tuntia. päivällä lähdimme Tuuren kanssa keskustaan ja sen jälkeen pyörimme kaupungilla vähän aikaa, kävimme syömässä ja tulimme asunnolle. Asunnolla pyörimme vähän aikaa ja sen jälkeen söimme. Illalla lähdimme vielä pelaamaan koripalloa.

19.4 Heräsin aamulla noin 9, kävin suihkussa söin aamupalan. Lähdimme aamupäivällä keskustaan ja sieltä lähdimme kävelemään lautalle joka vei meidät Cremylliin. Välissä kävimme Royal Williams Placessä. Cremylissä kävelimme ympäriinsä ja kävimme syömässä ja kävelimme vähän lisää, Tämän jälkeen lähdimme lautalla takaisin keskustaan ja sieltä suoraan asunnolle ja siellä söimme ja löhösimme loppuillan.

20.4 Heräsin noin 9.30 söin aamupalan ja nukuin vähän lisää, jonkajälkeen kävin suihkussä ja aloin valmistua töihinlähtöön. tämän jälkeen lähdin töihin 14.17 bussilla ja kävin kaupungilla syömässä. Töissä olin ensimmäistä kertaa ilta vuorossa. Töissä ensimmäiset parituntia kirjasin autoja sisään ja ulos ja sekä jaoin passeja. Seitsemältä lähdin yhden töisen työntekijän kanssa kierrokselle jolla kävimme läpi suurimman osan liiketilojen ovista että ne olivat lukossa. Tämän jälkeen siirryimme sisä tiloihin valvomaan autoja. Kun pääsin töistä tulin suoraan kotiin ja nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Hei Teemu. Kovasti olisin kiinnostunut kuulemaan töistäsi vielä tarkemminkin. Ilona

    VastaaPoista
  2. Moi Teemu.Odottelen kiinnostuneena kommentejasi työpaikalta.
    Pertti

    VastaaPoista